Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Закуски » Гарячі закуски

Жюльєн з грибів
27.10.2014, 20:57

 

 


 

Інгредієнти:

 

►250 г печериць
►1 баклажан
►1 цибулина
►1 стакан вершків
►2 зубчики часнику
►1/4 ч.л. мускатного горіха
►сіль і перець
►рослинного масла для смаження

 


 

Приготування:

 

  1. Баклажани нарізати смужками. Гриби, якщо вони дрібні, то можна не різати, якщо ж великі - нарізати дольками.
  2. Часник видавити. Цибулину дуже дрібно нарізати
  3. Баклажани обсмажити на олії до утворення скоринки - кілька хвилин.
  4. Після цього обсмажити гриби, кілька хвилин на сильному вогні, щоб вони не встигли пустити сік.
  5. Змішати баклажани з грибами.
  6. На рослинному маслі обсмажити цибулю до прозорості, в самому кінці додати часник. Смажити ще 1 хвилину.
  7. Додати цибулю і часник до баклажанів і грибів.
  8. Посолити, поперчити. Викласти баклажани з грибами в форму для запікання. Залити вершками, посипати мускатним горіхом і пекти близько 20 хвилин при температурі 220° С.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Гарячі закуски | Додав: unknown | Теги: баклажани, жульєн, Новий рік, гриби
Переглядів: 367
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz