Інгредієнти:
►250 г печериць
►1 баклажан
►1 цибулина
►1 стакан вершків
►2 зубчики часнику
►1/4 ч.л. мускатного горіха
►сіль і перець
►рослинного масла для смаження
Приготування:
- Баклажани нарізати смужками. Гриби, якщо вони дрібні, то можна не різати, якщо ж великі - нарізати дольками.
- Часник видавити. Цибулину дуже дрібно нарізати
- Баклажани обсмажити на олії до утворення скоринки - кілька хвилин.
- Після цього обсмажити гриби, кілька хвилин на сильному вогні, щоб вони не встигли пустити сік.
- Змішати баклажани з грибами.
- На рослинному маслі обсмажити цибулю до прозорості, в самому кінці додати часник. Смажити ще 1 хвилину.
- Додати цибулю і часник до баклажанів і грибів.
- Посолити, поперчити. Викласти баклажани з грибами в форму для запікання. Залити вершками, посипати мускатним горіхом і пекти близько 20 хвилин при температурі 220° С.
bon appetit:)
|