Інгредієнти:
►3 великих баклажана
►рослинне масло для смаження
►2 морквини
►1 пучок кінзи
►2-3 зубчики часнику
►1/2 склянки волоських горіхів
►сіль і перець за смаком
Приготування:
- 2 баклажани розрізати тонкими пластинами уздовж, обсмажити смужки баклажан на рослинній олії з обох сторін.
- Баклажан що залишився нарізати кубиками. На рослинному маслі обсмажити декілька хвилин морквину, натерту на тертці. Додати нарізаний кубиками баклажан, накрити кришкою і готувати близько 25 хвилин, помішуючи час від часу, баклажан повинен стати зовсім м'яким. Зняти з вогню.
- Дрібно нарізати кінзу і порубати горіхи. Змішати баклажан і морквину з кінзою і горіхами, додати часник, пропущений через часничницю, добре перемішати або потовкти.
- На обсмажені смужки баклажан викласти начинку, згорнути рулетиками.
bon appetit:)
|