Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Закуски » Холодні закуски

Рулетики з баклажан
27.10.2014, 18:29

 


 

Інгредієнти:

 

►3 великих баклажана
►рослинне масло для смаження
►2 морквини
►1 пучок кінзи
►2-3 зубчики часнику
►1/2 склянки волоських горіхів
►сіль і перець за смаком

 


 

Приготування:

 

  1. 2 баклажани розрізати тонкими пластинами уздовж, обсмажити смужки баклажан на рослинній олії з обох сторін.
  2. Баклажан що залишився нарізати кубиками. На рослинному маслі обсмажити декілька хвилин морквину, натерту на тертці. Додати нарізаний кубиками баклажан, накрити кришкою і готувати близько 25 хвилин, помішуючи час від часу, баклажан повинен стати зовсім м'яким. Зняти з вогню.
  3. Дрібно нарізати кінзу і порубати горіхи. Змішати баклажан і морквину з кінзою і горіхами, додати часник, пропущений через часничницю, добре перемішати або потовкти.
  4. На обсмажені смужки баклажан викласти начинку, згорнути рулетиками.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Холодні закуски | Додав: unknown | Теги: баклажани, Новий рік
Переглядів: 338
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz