Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Закуски » Холодні закуски

Заливні яйця
27.10.2014, 18:02

 


 

Інгредієнти:

 

►10 шкарлупок від яєць
►2 склянки м'ясного солоного бульйону
►20 г желатину
►1 свіжий перець
►1 маленька банка кукурудзи
►300 г шинки
►зелень

Можна використовувати будь-який наповнювач: рибу, курку, м'ясо.

 


 

Приготування:

 

  1. Підготуємо шкаралупу (її можна заготовити заздалегідь, у міру поглинання яєць). Для цього ретельно вимити яйця, зробити отвір з тупої сторони яйця, вилити вміст (воно нам не знадобиться для цієї страви), промити всередині. Висушити заготовки.
  2. Замочити желатин на 10 хвилин. Підігріти його до повного розчинення (не кип'ятити), змішати з бульйоном. Процідити. Нарізати кубиками перець, шинку. Злити воду з кукурудзи.
  3. Укласти все шарами. Залити бульйоном. Прибрати в холод.
  4. З застиглих яєць очистити шкаралупу як з варених. Прикрасити, подати в якості холодної закуски.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Холодні закуски | Додав: unknown | Теги: холодні закуски, закуски, Новий рік
Переглядів: 495
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz