Інгредієнти:
►10 шкарлупок від яєць
►2 склянки м'ясного солоного бульйону
►20 г желатину
►1 свіжий перець
►1 маленька банка кукурудзи
►300 г шинки
►зелень
Можна використовувати будь-який наповнювач: рибу, курку, м'ясо.
Приготування:
- Підготуємо шкаралупу (її можна заготовити заздалегідь, у міру поглинання яєць). Для цього ретельно вимити яйця, зробити отвір з тупої сторони яйця, вилити вміст (воно нам не знадобиться для цієї страви), промити всередині. Висушити заготовки.
- Замочити желатин на 10 хвилин. Підігріти його до повного розчинення (не кип'ятити), змішати з бульйоном. Процідити. Нарізати кубиками перець, шинку. Злити воду з кукурудзи.
- Укласти все шарами. Залити бульйоном. Прибрати в холод.
- З застиглих яєць очистити шкаралупу як з варених. Прикрасити, подати в якості холодної закуски.
bon appetit:)
|