Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Закуски » Салати

Цезар Морський
26.10.2014, 19:45

 


 

Інгредієнти:

 

►Філе курячої грудки - 200 г
►Філе білої морської риби, наприклад, королівського окуня - 200 г
►Креветки - 100 г
►Міні-багет - 1 шт.
►Паста конкільє (макарони у вигляді черепашок) - 100 г
►Листовий салат - 1 пучок
►Часник - 2 зубчики
►Томати черрі - 200 г
►Оливкова олія для обсмажування - 3 ст. ложки
►Сіль, перець чорний мелений - за смаком

 


 

Для соусу:

 

►Майонез - 100 мл
►Оливкова олія - 50 мл
►Сир пармезан - 70 г
►Сік ¼ лимона
►Вустерський соус - 2 ст. ложки
►Зерна гірчиці - 1 чайна ложка

 


 

Приготування:

 

  1. Курячу грудку натираємо сіллю і перцем і обсмажуємо по 5 хвилин з кожного боку, не накриваючи кришкою - так м'ясо збереже соковитість.
  2. Точно так само чинимо з рибним філе: солимо, перчимо і обсмажуємо. Тільки на відміну від курки, рибу варто обсмажувати не більш як три хвилин з кожного боку.
  3. Креветки промиваємо, і на 2 хвилини відправляємо в киплячу підсолену воду. Готові креветки очищаємо від панцира. Готове куряче філе нарізаємо скибочками, рибу - брусочками.
  4. Пасту відварюємо в великій кількості води згідно інструкції на упаковці. Воду злити, а готові "черепашки" скропити оливковою олією. Важливо не переварити макаронні вироби. "Ракушки" повинні зберегти свою форму, адже вони будуть служити прикрасою салату.
  5. Часник чистимо, розчавлюємо плоскою стороною ножа, в сковороді розігріваємо оливкове масло, обсмажуємо часник 2 хвилини і прибираємо його з сковороди. З багета видаляємо кірку, нарізаємо його дрібними брусочками і обсмажуємо в часниковому маслі до легкої золотистої скоринки.
  6. Готуємо соус. В майонез додаємо вустерский соус, лимонний сік і зерна гірчиці і ретельно перемішуємо. Продовжуючи мішати, тонкою цівкою вливаємо оливкову олію. Потім додаємо натертий на дрібній тертці пармезан і зерна гірчиці і ще раз грунтовно перемішуємо.
  7. Листя салату рвемо руками і викладаємо на блюдо і змащуємо соусом. Потім на листя викладаємо по колу шматочки курячого філе, в середину - рибу, знову поливаємо соусом. Зверху поміщаємо нарізані на половинки чері. По краях прикрашаємо блюдо креветками і макаронами у вигляді морських раковин. Посипаємо салат сухариками і подаємо до столу.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Салати | Додав: unknown | Теги: куряча грудка, філе риби, Салат Цезар, майонез, паста, томати черрі, креветки
Переглядів: 309
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz