Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Закуски » Салати

Цезар з куркою
26.10.2014, 19:07

 


 

Інгредієнти:

 

►Майонез провансаль натуральний - 3/4 чашки
►Часник - 3 зубчики, порізаних дуже дрібно, і 1 цілий зубчик
►Анчоуси (філе) - 5 шт., Порізаних дуже дрібно
►Сир Пармезан (Parmigiano Reggiano) - 6 ст.л.
►Вустерський соус - 1 ч.л.
►Дижонская гірчиця - 1 ч.л.
►Сік лимона - 3 ст.л.
►Хліб білий (батон "нарізний") - 3 скибочки
►Курячі грудки - 3 шт.
►Часниковий порошок - приблизно 1/2 ч.л.
►Салат Романо (цілий) - 1 шт.
►Помідор - 2 шт. (за бажанням)
►сіль морська
►Перець чорний мелений
►оливкова олія

 


 

Приготування:

 

  1. Спочатку робимо соус. Змішуємо в чашці майонез, 3 зубчики часнику, анчоуси, 3 ст.л. пармезану, вустерский соус, діжонську гірчицю і 1 ст.л. лимонного соку. Все дуже добре змішуємо, закриваємо чашку кришкою або харчовою плівкою і прибираємо в холодильник мінімум на 2 години, щоб смаки всіх інгредієнтів злилися в один прекрасний густий соус.
  2. Тепер робимо крутони. Ріжемо скибочки білого хліба на кубики, розігріваємо в сковороді 1-2 ст.л. оливкового масла, на добре розігріту сковороду вивалюємо шматочки хліба і одразу швидко перемішуємо, щоб хліб з усіх боків встиг просочитися маслом. Після цього шматочки відразу трохи солимо, посипаємо часниковим порошком і потім знову швидко і добре перемішуємо (найкраще це робити струшуючи сковороду), щоб шматочки були більш-менш рівномірно покриті часниковим порошком і сіллю. Смажимо крутони пару хвилин, періодично струшуючи сковороду, щоб крутони рівномірно обсмажилися. Знімаємо з вогню і висипаємо готові крутони в глибоку тарілку. Даємо охолонути.
  3. Через дві години дістаємо охолоджене філе курячих грудок, якщо грудки товщі 1 см., То трохи б'ємо їх молотком. Розігріваємо сковороду з оливковою олією, філе грудок трохи солимо, перчимо, скроплюємо лимонним соком і відразу викладаємо на добре розігріту сковороду. Смажимо кілька хвилин до золотистого кольору і повного прожарювання м'яса, періодично перевертаючи. Викладаємо готові грудки на окрему тарілку і даємо охолонути.
  4. Беремо 3 глибоких тарілки, кожну натираємо часником. Рвемо листя салату вручну (Не ріжемо) і рівномірно викладаємо в тарілки. На даний цезар помідори не додають, але мені подобається, тому можете теж додати, за бажанням. Якщо помідори черрі, то просто розріжте їх навпіл, а якщо великі помідори, то спочатку на дольки, а потім поперек навпіл. Перемішайте помідори з листям салату. Дістаємо з холодильника соус, додаємо 1 ст.л. в тарілку з салатом, крутони і акуратно перемішуємо. Ріжемо остиглі грудки на смужки поперек волокон. Соус що залишився прибираємо в холодильник.
  5. Викладаємо кожну грудку на окрему тарілку поверх листя салату, посипаємо 1 ст.л. пармезану.
  6. До речі, з цим соусом ви також зможете зробити найсмачніші роли Цезар - просто викладіть на корж (тортилью) порвані листя салату романо, полийте 1 ст.л. соусу, зверху порізану курку, посипте пармезаном, зверху можна ще покласти пару скибочок помідора, загорніть корж в рол і насолоджуйтеся!

 

bon appetit:)

 

Категорія: Салати | Додав: unknown
Переглядів: 331
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz