Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Закуски » Салати

Цезар з куркою і грибами
26.10.2014, 20:03

 


 

Інгредієнти:

 

►Філе курячої грудки - 250 г
►Шампіньйони - 250 г
►Сир пармезан - 100 г
►1/4 батона
►Листовий салат - 1 пучок
►Часник - 2 зубчики
►Оливкова олія - 3 ст. ложки
►Сіль - 1 щіпка
►Перець чорний мелений - за смаком
►Дуже маленькі томати черрі, бажано різних кольорів - 100 г

 

Для соусу:

 

►Варені яєчні жовтки - 3 шт.
►Оливкова олія - 100 мл
►Часник - 2 зубчики
►Гірчиця - 2 чайні ложки
►Сіль - 1/3 чайної ложки
►Цукор - 1/2 чайної ложки

 


 

Приготування:

 

  1. Почнемо з сухариків. Часник роздавимо ножем, в сковороді розігріваємо оливкове масло, обсмажуємо часник 2 хвилини. Потім прибираємо його з сковороди. З батона зрізати скоринку, нарізати його дрібними кубиками і обсмажуємо, помішуючи, на сковороді з часниковим маслом.
  2. Курячу грудку натираємо сіллю і перцем, загортаємо в харчову плівку і прибираємо на 1 годину в холодильник. Потім обсмажуємо філе по 5 хвилин з кожного боку в тій же сковороді, де готувалися сухарики. Готове філе нарізаємо пластинами.
  3. Печериці нарізаємо на половинки або на 4 частини і протягом 5 хвилин обсмажуємо в оливковій олії до золотистого кольору.
  4. Тепер приготуємо соус для салату. Часник пропускаємо через прес, додаємо до гірчиці і жовтків, ретельно перемішуємо з сіллю і цукром до однорідної пасти. Потім вичавлюємо сік лимона, тонкою цівкою вливаємо оливкову олію і перемішуємо. Соус повинен мати консистенцію майонезу.
  5. На блюдо викладаємо листя салату. Викладаємо по колу шматочки курячого філе, поливаємо соусом. Викладаємо гриби, знову поливаємо соусом, посипаємо сухариками і дрібно натертим пармезаном. По краях блюда розсипаємо маленькі помидорки-чері і подаємо до столу.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Салати | Додав: unknown | Теги: салат, курка, Салат Цезар, печериці, гриби
Переглядів: 428
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz