Інгредієнти:
►2 філе курячої грудки
►4 тонких скибочки бекону
►200 г салату романо або латуку
►150 г помідорів чері
►1 стакан сухариків
►30 г пармезану
►сіль, мелений чорний перець
Для соусу:
►1 яйце
►1 маленький зубчик часнику
►1/3 склянки оливкової олії
►1 ч. Л. лимонного соку
►сіль, мелений чорний перець
Приготування:
- Наріжте філе тонкими скибочками. Розігрійте сковороду з 1 ст. л. масла і обсмажте бекон до золотистого кольору. Вийміть його, а в сковороду покладіть куряче філе, посоліть і поперчіть, смажте 3 хв.
- Покладіть яйце в киплячу воду на 2 хв. Потім розбийте його в чашу блендера, посоліть і поперчіть, додайте подрібнений часник і збийте. Тонкою цівкою влийте оливкову олію, не припиняючи збивати, а потім лимонний сік. Додайте 1 ст. л. тертого пармезану.
- Салат нарвіть на великі шматочки. Помідори розрізати на 4 частини. Салатні листя і помідори полийте заправкою, перемішайте. Викладіть на тарілку гіркою. Зверху викладіть куряче філе і бекон, посипте сухариками. Пармезан що залишився наріжте стружкою і прикрасьте салат.
bon appetit:)
|