Фруктовий салат з кавуна з чорницею - докладний рецепт приготування.
Інгредієнти:
►3 ст. нарізаного у формі кубиків кавуна
►2 ст. чорниці
►1/4 ст. цукру
►3 гілочки м'яти
►цедра і сік 1 лимона
►дрібка солі
►1 гілочка м'яти, порубати
Приготування:
- Приготувати соус: в каструлі змішати 1/4 ст. води і цукор, довести до кипіння, зняти з плити. Опустити в цукрову воду 3 гілочки м'яти на 10 хв., По закінченню часу дістати м'яту, в воду додати цедру і сік лимона, посолити дрібкою солі.
- Приготувати фруктовий салат: перемішати в мисці соус, чорницю і кавун. Дати постояти 15 хв. Зверху прикрасити рубаною м'ятою.
bon appetit:)
|