Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Закуски » Салати

Гриль-салат Панцанелла
18.03.2016, 17:56

 

Італійський салат Панцанелла з салямі, приготований з обсмажених на грилі овочів і хліба. Цей салат можна подавати як основну страву для чотирьох персон або як гарнір до індички для більшої кількості людей.

 


 

Інгредієнти:

 

►120 гр. салямі, нарізати на широкі тонкі смуги
►Оливкова олія
►2 ч. л. червоного винного оцту
►2 ч. л. свіжовичавленого лимонного соку
►1 зубчик часнику, порубати
►3 помідори середнього розміру, розрізати навпіл
►6 пір'я зеленої цибулі
►2 великих солодких перцю, розрізати на чотири частини
►1 цукіні, розрізати уздовж навпіл
►1 буханець (280 гр.) хліба чіабатта, або будь-якого білого хрусткого хліба, розрізати уздовж навпіл
►1/2 ст. свіжого базиліку, м'яти або зелені петрушки, відокремити листочки
►Сіль і мелений перець

 


 

Приготування:

 

  1. Підготувати хліб і овочі: змастити оливковою олією хліб, відкласти в сторону. Потім в мисці приправити сіллю і перцем помідори, збризнути оливковою олією. Відставити в сторону. Перемішати в іншій мисці пір'я цибулі, перець і цукіні, посолити і поперчити, полити оливковою олією.
  2. Приготувати овочі і хліб на грилі: розігріти гриль до середньої температури, грати змастити оливковою олією, викласти помідори плоскою стороною вниз, обсмажити 2 хв., перекласти на деко. Потім підсмажити послідовно хліб і зелену цибулю по 2 хвилини з кожного боку, і по 4 хв. солодкі перці і цукіні з кожного боку. Перекласти на деко для того щоб стік сік, дати охолонути.
  3. Приготувати заправку до салату: змішати в окремій мисці 2 столові ложки оливкової олії, винний оцет, лимонний сік, часник, 1/4 ч. л. солі, приправити перцем.
  4. Приготувати гриль-салат Панцанелла з салямі: порізати пір'я цибулі, перці, цукіні, помідори і хліб на скибочки. Висипати в салатник. Додати свіжу зелень, салямі, заправку. Посолити і поперчити за смаком, струснути, полити соком з деко.

 

Харчова цінність для однієї порції: калорій 431; жирів 20 г .; білків 15 г .; вуглеводів 50 г.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Салати | Додав: unknown | Теги: Гриль, Овочі і фрукти на грилі, Італійська кухня, Овочеві салати, салати, Теплі салати, Салати з м'ясом, барбекю, Салати з хлібом
Переглядів: 413
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz