Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Закуски » Салати

Капустяний салат з виноградом
17.03.2016, 21:48

 

Рецепт приготування капустяного салату з виноградом і печеними волоськими горіхами.

 


 

Інгредієнти:

 

►1 невеликий качан білокачанної капусти, нашаткувати дрібною соломкою
►2 ст. свіжого винограду зелених сортів, без кісточок, розрізати на половинки
►3/4 ст. волоських горіхів
►2 ст. л. яблучного оцту
►1 ст. л. діжонськой гірчиці
►1 ст. л. цукру
►Сіль і мелений перець
►2 ст. л. оливкової олії
►2/3 ст. сметани
►3 ст. л. рубаної кінзи
►3 ст. л. рубленого свіжого кропу
►3 ст. л. рубленого свіжого естрагону
►8 пір'я зеленої цибулі, дрібно нарізати кільцями

 


 

Приготування:

 

  1. Розігріти духовку до 180 С. Покласти волоські горіхи на деко і запікати, 5 - 7 хвилин. Дати охолонути, потім крупно порубати.
  2. Приготувати заправку для салату: змішати у великий салатник оцет, гірчицю, цукор, 1,5 ч. л. солі і 1/2 ч. л. перцю. Збити за допомогою віночка до однорідного стану, потім додати сметану і ще раз перемішати.
  3. Додати в салатник капусту, кінзу, кріп, естрагон, зелену цибулю, виноград і волоські горіхи, перемішати. Перед подачею на стіл поставити в холодне місце на 1 годину.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Салати | Додав: unknown | Теги: Салати з капусти, Фруктові салати, Овочеві салати, Страви з білокачанної капусти, салати, Страви з капусти
Переглядів: 394
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz