Рецепт приготування капустяного салату з виноградом і печеними волоськими горіхами.
Інгредієнти:
►1 невеликий качан білокачанної капусти, нашаткувати дрібною соломкою
►2 ст. свіжого винограду зелених сортів, без кісточок, розрізати на половинки
►3/4 ст. волоських горіхів
►2 ст. л. яблучного оцту
►1 ст. л. діжонськой гірчиці
►1 ст. л. цукру
►Сіль і мелений перець
►2 ст. л. оливкової олії
►2/3 ст. сметани
►3 ст. л. рубаної кінзи
►3 ст. л. рубленого свіжого кропу
►3 ст. л. рубленого свіжого естрагону
►8 пір'я зеленої цибулі, дрібно нарізати кільцями
Приготування:
- Розігріти духовку до 180 С. Покласти волоські горіхи на деко і запікати, 5 - 7 хвилин. Дати охолонути, потім крупно порубати.
- Приготувати заправку для салату: змішати у великий салатник оцет, гірчицю, цукор, 1,5 ч. л. солі і 1/2 ч. л. перцю. Збити за допомогою віночка до однорідного стану, потім додати сметану і ще раз перемішати.
- Додати в салатник капусту, кінзу, кріп, естрагон, зелену цибулю, виноград і волоські горіхи, перемішати. Перед подачею на стіл поставити в холодне місце на 1 годину.
bon appetit:)
|