Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Закуски » Салати

Курячий салат зі шпинатом
17.03.2016, 19:34

 


 

Інгредієнти:

 

►1 уп. філе курячої грудки (приблизно 340 гр.), розрізати уздовж навпіл
►1/4 ст. тертого сиру грюйер, або пармезану
►1 груша, видалити серцевину, тонко нарізати скибочками
►1/3 ст. сушеної журавлини
►2 ч. л. англійської гірчиці, або будь-якої цільнозернової гірчиці
►8 ст. молодого шпинату (приблизно 140 гр.)
►4 листа ендівія, порізати хрестоподібно на клини
►1/3 ст. смаженого мигдалю, потовкти
►3,5 ст. л. оливкової олії
►1 ст. л. яблучного оцту
►1 ст. л. свіжого лимонного соку
►Сіль, мелений перець

 


 

Приготування:

 

  1. На розігрітій сковороді обсмажити курячу грудку в 1/2 ст. л. оливкової олії до золотистого кольору, по 4 - 5 хвилин з кожного боку. Дати охолонути, потім тонко нарізати скибочками.
  2. Тим часом приготувати журавлинний оцет: в посуді для мікрохвильової печі змішати журавлину, яблучний оцет і 1 ст. л. кип'яченої води, накрити кришкою, і готувати 45 сек. на максимальній потужності, до повного розм'якшення журавлини. Дати охолонути.
  3. Приготувати заправку для салату: змішати в салатник журавлинний оцет, лимонний сік, гірчицю, 1/2 ч. л. солі, поперчити. Влити 3 ст. л. оливкової олії, збити віночком. Додати куряче м'ясо, шпинат, ендивій, мигдаль, грушу, половину сиру, посолити і поперчити за смаком, струсити.
  4. Розділити на порції, і посипати сиром, що залишився.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Салати | Додав: unknown | Теги: Фруктові салати, Листові салати, салати, Салати з м'ясом, Теплі салати
Переглядів: 368
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz