Інгредієнти:
►Курячі філе - 2 шт.
►Салат романо - 100 г
►Тертий сир пармезан - 100 г
►Вірменський лаваш
►Оливкова олія - 100 мл
►Винний оцет - 2 ст. л.
►Куряче яйце - 1 шт.
►Сіль, чорний мелений перець за смаком
►Часник - 1 зубчик
►Оливковий майонез за смаком
Приготування:
- Куряче філе посипати сіллю і перцем, обсмажити з обох сторін по кілька хвилин, не пережарюючи. Нарізати тонкими смужками. Остудити.
- Змішати інгредієнти для соусу (оливкова олія, оцет, гірчицю, часник - через часничницю, сіль і перець (мелений).
- Лаваш змастити тонким шаром майонезу, на нього викласти порвані листя салату, зверху - шматочки курочки, пармезан, полити соусом.
- Загорнути лаваш з салатом в акуратний рол. Нарізати.
bon appetit:)
|