Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Закуски » Салати

Салат Цезар в лаваші
26.10.2014, 20:53

 


 

Інгредієнти:

 

►Курячі філе - 2 шт.
►Салат романо - 100 г
►Тертий сир пармезан - 100 г
►Вірменський лаваш
►Оливкова олія - 100 мл
►Винний оцет - 2 ст. л.
►Куряче яйце - 1 шт.
►Сіль, чорний мелений перець за смаком
►Часник - 1 зубчик
►Оливковий майонез за смаком

 


 

Приготування:

 

  1. Куряче філе посипати сіллю і перцем, обсмажити з обох сторін по кілька хвилин, не пережарюючи. Нарізати тонкими смужками. Остудити.
  2. Змішати інгредієнти для соусу (оливкова олія, оцет, гірчицю, часник - через часничницю, сіль і перець (мелений).
  3. Лаваш змастити тонким шаром майонезу, на нього викласти порвані листя салату, зверху - шматочки курочки, пармезан, полити соусом.
  4. Загорнути лаваш з салатом в акуратний рол. Нарізати.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Салати | Додав: unknown | Теги: лаваш, Салат Цезар, салат романо, пармезан
Переглядів: 333
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz