Інгредієнти:
►Грудка куряча - 500 г
►Сир фета - 200 г
►Салат айсберг - 1 шт.
►Помідори черрі - 150 г
►Хліб чорний - 200 г
►Сир пармезан тертий - 3 ст. л.
Приготування:
- Нарізати хліб кубиками (2-3 см). Покласти на сковороду і на дуже повільному вогні смажити, поки вони не перетворяться в сухарики. Підсмажити, нарізану кубиками курячу грудку, поперчити, посолити.
- Нарізати салат, фету - кубиками (2 см). Помідори черрі розрізати навпіл. Натерти пармезан.
- Салатні листя покласти на тарілку. Зверху покласти фету, потім курячу грудку, черрі та сухарі. Посипати все тертим пармезаном. Посолити, поперчити.
bon appetit:)
|