Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Закуски » Салати

Салат Цезар з фетою
26.10.2014, 20:44

 


 

Інгредієнти:

 

►Грудка куряча - 500 г
►Сир фета - 200 г
►Салат айсберг - 1 шт.
►Помідори черрі - 150 г
►Хліб чорний - 200 г
►Сир пармезан тертий - 3 ст. л.

 


 

Приготування:

 

  1. Нарізати хліб кубиками (2-3 см). Покласти на сковороду і на дуже повільному вогні смажити, поки вони не перетворяться в сухарики. Підсмажити, нарізану кубиками курячу грудку, поперчити, посолити.
  2. Нарізати салат, фету - кубиками (2 см). Помідори черрі розрізати навпіл. Натерти пармезан.
  3. Салатні листя покласти на тарілку. Зверху покласти фету, потім курячу грудку, черрі та сухарі. Посипати все тертим пармезаном. Посолити, поперчити.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Салати | Додав: unknown | Теги: грудка куряча, курка, Салат Цезар, фета
Переглядів: 594
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz