Автор рецепта - Боббі Флай (Bobby Flay)
Інгредієнти:
Основні інгредієнти:
►230 гр. сиру дорблю (або будь-якого іншого з блакитною пліснявою, Рокфор, Горгонзола), покришити
►1,5 ст. смажених волоських горіхів, потовкти
►4 зелених яблука, видалити серцевину, порізати на великі кубики
►50 гр. молодого шпинату
►2 великих качана ендівія, листя хрестоподібно нарізати клинами
Для салатної заправки:
►3 ст. л. гранатової патоки
►2 ст. л. червоного винного оцту
►2/3 ст. оливкової олії
►1 ст. л. діжонськой гірчиці
►1 ст. л. меду, або більше за бажанням
►Сіль, мелений перець
Приготування:
- Приготувати салатну заправку: змішати в мисці середнього розміру гранатову патоку, оцет, гірчицю і мед. Посолити і поперчити. Влити оливкову олію, збити віночком. Заправка може бути зроблена заздалегідь і залишена в холодильнику на 2 дні.
- Змішати в салатнику яблука, шпинат, ендивій, волоські горіхи і сир з цвіллю. Додати салатну заправку і струснути. Посолити і поперчити за смаком.
bon appetit:)
|