Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Закуски » Салати

Салат з червонокачанної капусти
17.03.2016, 21:59

 

Рецепт приготування салату з червонокачанної капусти з виноградом, заправленого діжонською гірчицею і яблучним оцтом.

 


 

Інгредієнти:

 

►1/2 качана червонокачанної капусти, нашаткувати дрібною соломкою
►2 ст. свіжого винограду чорних сортів, без насіння, розрізати на половинки
►1 ст. л. діжонськой гірчиці
►2 ч. л. цукру
►1/4 ст. оливкової олії
►1/3 ст. рубаної свіжої петрушки
►6 пір'я зеленої цибулі, нарізати кільцями
►2 ст. л. яблучного оцту
►Сіль і мелений перець

 


 

Приготування:

 

  1. Приготувати салатну заправку: змішати у великому салатнику яблучний оцет, гірчицю, цукор, 1 ч. л. солі і 1/2 ч. л. перцю. Збити за допомогою віночка до однорідного стану.
  2. Додати в салатник червонокачанну капусту, петрушку, зелену цибулю і виноград, перемішати. Перед подачею на стіл поставити в холодне місце на 1 годину.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Салати | Додав: unknown | Теги: Салати з капусти, Фруктові салати, Овочеві салати, салати, Страви з капусти
Переглядів: 368
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz