Рецепт приготування салату з червонокачанної капусти з виноградом, заправленого діжонською гірчицею і яблучним оцтом.
Інгредієнти:
►1/2 качана червонокачанної капусти, нашаткувати дрібною соломкою
►2 ст. свіжого винограду чорних сортів, без насіння, розрізати на половинки
►1 ст. л. діжонськой гірчиці
►2 ч. л. цукру
►1/4 ст. оливкової олії
►1/3 ст. рубаної свіжої петрушки
►6 пір'я зеленої цибулі, нарізати кільцями
►2 ст. л. яблучного оцту
►Сіль і мелений перець
Приготування:
- Приготувати салатну заправку: змішати у великому салатнику яблучний оцет, гірчицю, цукор, 1 ч. л. солі і 1/2 ч. л. перцю. Збити за допомогою віночка до однорідного стану.
- Додати в салатник червонокачанну капусту, петрушку, зелену цибулю і виноград, перемішати. Перед подачею на стіл поставити в холодне місце на 1 годину.
bon appetit:)
|