Інгредієнти:
►2 ст. нарізаного кубиками готового м'яса індички
►2 стебла селери, нарізати скибочками
►1/2 ст. крупнорубленого листя селери, плюс трохи листя для прикраси
►1 червоне солодке яблуко, видалити серцевину і нарізати кубиками
►1 ст. винограду чорних сортів, без насіння (кишмиш), розрізати навпіл
►1/2 ст. горіхів пекан, обсмажити, і крупно подрібнити
►1/2 ст. грецького йогурту
►2 ст. л. майонезу
►1 ч. л. меду
►1/4 ч. л. солі
►1 корінь селери, очистити, нарізати соломкою
►Мелений чорний перець
Приготування:
- У великій чаші перемішати індичку, селеру, листя селери, яблуко, виноград і горіхи пекан. У маленькій мисці перемішати йогурт, майонез, мед і сіль. Помістити корінь селери в маленьку миску, додати 2 столові ложки заправки, і перемішати. Додати решту заправки в салат, поперчити і перемішати.
- Розкласти корінь селери на порційні тарілки, зверху викласти салат, і прикрасити листям селери.
bon appetit:)
|