Інгредієнти:
►1 ст. л. червоного винного оцту
►3 ч. л. сушеної м'яти, покришити
►3/4 ч. л. сушеного перцю пластівцями
►2 зубчики часнику, дрібно рубленого
►4 ст. л. оливкової олії, а також трохи для збризгування
►500 гр. філе курячої грудки
►1 ст. томатів черрі, розрізаних навпіл
►1 неочищений огірок, нарізати
►мелений перець
►4 піти
►1/2 ст. консервованої баклажанної ікри
►2 ст. нарізаного салату ромен
►сіль
Приготування:
- Змішати в середній мисці оцет, м'яту, сушений червоний перець пластівцями, 1 зубчик часнику, 1/4 чайну ложку солі і 3 столові ложки оливкової олії. Додати філе курячої грудки і маринувати приблизно 15 хвилин.
- Тим часом змішати в мисці помідори і огірок з часником, що залишився. Скропити оливковою олією, посолити і поперчити.
- Розігріти гриль до середньої температури. Смажити курячі грудки до готовності, 2 - 3 хвилини з кожного боку. Помістити на обробну дошку і нарізати на смуги в 1,5 сантиметра. Перемішати з овочами.
- Натерти піти однією столовою ложкою оливкової олії з сіллю. Смажити на грилі до появи відмітин. Помістити піту на кожне блюдо, намазати баклажанновою ікрою. Викласти з верху листя салату ромен, потім салат з миски з соком, що залишився.
Харчова цінність для однієї порції: калорій 342; жирів 15 г .; білків 29 г .; вуглеводів 24 г.
bon appetit:)
|