Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Закуски » Салати

Салат з морквою і редькою
17.03.2016, 21:06

 


 

Інгредієнти:

 

►700 гр. редьки дайкон, очистити
►500 гр. моркви, очистити
►1 ст. л. натертого імбиру
►3 ст. л. рисового оцту
►2 ч. л. свіжовичавленого соку лайма
►1/4 ст. олії
►1 ч. л. темного кунжутного масла
►1 3/4 ч. л. білого насіння кунжуту
►1 3/4 ч. л. чорного насіння кунжуту
►сіль

 


 

Приготування:

 

  1. Підготувати овочі: за допомогою ножа для овочів нарізати редьку дайкон на широкі стрічки. Перекласти редьку в друшляк і перемішати з 1/4 чайної ложки солі, підвісити над ємністю і дати соку стекти, іноді струшуючи, приблизно 15 хвилин. Тим часом нарізати широкими стрічками моркву.
  2. Приготувати салатну заправку: перемішати в салатник імбир, оцет, сік лайма і 1/2 чайну ложку солі. Постійно помішуючи повільно влити рослинну і кунжутну олію і перемішати до однорідності.
  3. Обсмажити, помішуючи на сковороді при середній температурі насіння кунжуту, до золотистого кольору біле насіння, приблизно 5 хвилин. Додати 1 столову ложку обсмаженого насіння в заправку.
  4. Додати в салатник овочі і перемішати з салатною заправкою, посолити за смаком. Зверху посипати насінням кунжуту.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Салати | Додав: unknown | Теги: Овочеві салати, салати, Салати з моркви, Страви з моркви
Переглядів: 342
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz