Рейчел Рей швидко обсмажує грибні капелюшки до м'якості, потім заповнює їх свинячим фаршем, шпинатом і сиром пармезан. Усього кілька хвилин в духовці, і пікантна закуска готова.
Інгредієнти:
►1 ст. л. оливкової олії
►24 шт. великих делікатесних грибних капелюшків, ніжки відріжте, обітріть мокрим рушником і відкладіть в сторону
►Сіль і перець
Начинка для фарширування:
►1,5 ч. л. оливкової олії холодного віджиму
►340 гр. свинячого фаршу з вашими улюбленими спеціями
►1 (300 гр.) Пачка нарізаного і віджатого розмороженого шпинату
►1/3 ст. тертого сиру пармезан або 2 жмені сиру романо
►4 подрібнених зубчики часнику
►20 шт. дрібно нарізаних грибних ніжок
►1 стебло нарізаної селери з листям
►1/2 маленької дрібно нарізаної цибулини
►1/2 маленького нарізаного болгарського червоного перцю без насіння
►3 скибочки, підсмаженого і намазаного маслом білого хліба, нарізаного квадратиками
Приготування:
- Розігрійте духовку до 260° С.
- Нагрійте велику сковороду на помірно високому вогні. Додайте масло і капелюшки грибів, приправте сіллю і перцем. Смажте від 5 до 7 хвилин, поки вони не підрум'яняться і не стануть м'якими по краях. Струсіть гриби, щоб стік сік. Перекладіть гриби в невелике деко.
- Протріть сковороду і знову поставте на вогонь. Налийте трохи олії, коли масло розжариться, додайте фарш. Смажте м'ясо, розминаючи його лопаткою, протягом 3 хвилин.
- У кухонному комбайні подрібніть часник і ніжки грибів. До грибів і часнику додайте селеру, цибулю і червоний болгарський перець, подрібніть. Дістаньте суміш з процесора і смажте на середньому вогні ще від 3 до 5 хвилин.
- Додайте віджатий розморожений шпинат і перемішайте з начинкою. Додайте нарізаний хліб і сир в сковороду і перемішуйте начинку, поки хліб не розмокне, і начинка не змішається, 2 або 3 хвилини.
- Заповніть грибні капелюшки начинкою, використовуючи маленьку або велику ложку. Помістіть фаршировані гриби в гарячу духовку, зменшіть вогонь до 240 градусів. Запікайте 6 - 8 хвилин, поки гриби не зарум'яняться. Перекладіть фаршировані гриби на блюдо.
bon appetit:)
|