Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Другі страви » Готуємо пасту

Лазанья з цукіні
10.02.2014, 23:14

 

Лазанья - це тонкі пласти пасти, складені з начинкою на зразок торта. Начинка для лазаньї може бути якию завгодно, але незмінним залишається присутність сиру, соусу і листів пасти. Ви можете доповнити овочі м'ясним фаршем або дрібно нарізаними шматочками курятини, міняти склад овочів або замінити соус на томатний.

 


 

 

Інгредієнти:

►Готові листи для лазаньї

Для соусу бешамель:


►50 г вершкового масла
►50 г борошна
►500 мл молока

Для начинки:


►1-2 цукіні
►1 цибулина
►200 г м'ясного фаршу
►200 г моцарели
►150 г тертого пармезану

 

 


 

Приготування:

Готуємо бешамель:
Поставте розігріватися молоко, але не доводите до кипіння!
Розтопіть вершкове масло, додайте борошно, постійно помішуючи.
Додавайте молоко до суміші масла з борошном невеликими порціями, постійно помішуючи і домагаючись однорідності.
На цьому етапі розігрійте духовку до 180 градусів.

Готуємо начинку:
Обсмажте нарізану кубиками цибулю.
Додайте фарш і обсмажте пару хвилин.
Додайте нарізаний кубиками цукіні і все обсмажте 5-7 хвилин.

Збираємо лазанью:
Змастіть форму вершковим маслом.
Викладіть невеликий шар начинки, трохи соусу бешамель і укрийте листом пасти.
Знову шар начинки, шматочки моцарели і тертого пармезану, трохи соусу. Укрийте листом пасти.
Ще один шар начинки, соус, моцарелла і пармезан. І знову лист пасти.
Зверху покладіть залишки сиру і посипте пармезаном що залишився. Влийте по краях залишки соусу.
Запікайте 35-40 хвилин при 180 градусах.
Лазанья добре поєднується з вином, це щільне і смачне блюдо.

bon appetit:)

 

Категорія: Готуємо пасту | Додав: unknown | Теги: лазанья, закуски гарячі
Переглядів: 388
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz