Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Другі страви » Готуємо пасту

Макарони зі спаржею та томатами
16.02.2015, 19:25

 

На приготування цієї повсякденної страви вам буде потрібно не більше часу, ніж на приготування макаронів. Але в цьому весняному блюді по популярному рецептом Джади Де Лаурентіс є ще й овочевий соус, який готується на основі курячого бульйону і сиру пармезан з горіховим смаком.


 


 

Інгредієнти:

 

►225 гр. макаронних виробів Пенне (пір'я)
►700 гр. очищених і порізаних шматочками 2,5 см. тонких пагонів спаржі
►2 ст. (приблизно 250 гр.) томатів черрі
►1 ст. лущеного свіжого гороху
►3 ст. л. оливкової олії
►2 подрібнених зубки часнику
►Сіль і мелений чорний перець
►1/2 ст. курячого бульйону з низьким вмістом солі
►1 ст. натертого сиру пармезан
►2 ст. л. нарізаного листя свіжого базиліка

 


 

Приготування:

 

  1. У великій каструлі на сильному вогні доведіть до кипіння підсолену воду. Всипте макарони і варіть до м'якості, але так, щоб вони залишалися щільними, періодично помішуючи, 8-10 хв. Злийте воду, залишивши приблизно 1/2 ст. рідини від приготування.
  2. У великій сковороді на помірно сильному вогні розігрійте масло. Покладіть часник і обсмажуйте до прозорості, приблизно 1 хв. Додайте спаржу, посоліть і поперчіть і готуйте 3 хв. до м'якості. Додайте томати черрі і горох. Готуйте 2 хв. Влийте в сковороду курячий бульйон і доведіть суміш до кипіння. При слабкому кипінні тушкуйте приблизно 3 хв., Поки у томатів не почне лопатися шкірка, а бульйон не википить наполовину.
  3. Перекладіть суміш зі спаржею у велику сервіровочну миску. Додайте відварені макарони і 1/2 пармезану. Добре перемішайте, якщо необхідно, додайте відвар що залишився, щоб страва вийшла більш соковитою. Посипте сиром пармезан і нарізаним базиліком.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Готуємо пасту | Додав: unknown
Переглядів: 360
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz