Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Напої » Какао

Гаряче какао
04.02.2015, 00:04

 

Секрет приготування традиційного гарячого какао у версії Альтона Брауна - це заздалегідь приготована суміш на основі какао, цукрової пудри і сухого молока. Просто змішайте сухі інгредієнти і насипте в чашку стільки, скільки хочете випити, а решту суміш можна використовувати в будь який інший час.

 


 

Інгредієнти:

 

►2 ст. цукрової пудри
►1 ст. порошку какао
►2,5 ст. сухого молока
►1 ч. л. солі
►2 ч. л. крохмалю
►1 щіпка (або більше) кайенского перцю, за смаком
►гаряча вода

 


 

Приготування:

 

  1. Добре перемішайте в мисці всі інгредієнти. У маленькій каструлі нагрійте 4-6 ст. води.
  2. Заповніть кухоль 2 ст. л. суміші або за смаком залежно від бажаної консистенції і залийте гарячою водою. Перемішайте. Суміш що залишилась складіть у герметичний контейнер. Її можна зберігати в шафі для сухих продуктів протягом довгого часу. Дуже смачно також готувати з теплим молоком.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Какао | Додав: unknown
Переглядів: 349
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz