
Секрет приготування традиційного гарячого какао у версії Альтона Брауна - це заздалегідь приготована суміш на основі какао, цукрової пудри і сухого молока. Просто змішайте сухі інгредієнти і насипте в чашку стільки, скільки хочете випити, а решту суміш можна використовувати в будь який інший час.
Інгредієнти:
►2 ст. цукрової пудри
►1 ст. порошку какао
►2,5 ст. сухого молока
►1 ч. л. солі
►2 ч. л. крохмалю
►1 щіпка (або більше) кайенского перцю, за смаком
►гаряча вода
Приготування:
- Добре перемішайте в мисці всі інгредієнти. У маленькій каструлі нагрійте 4-6 ст. води.
- Заповніть кухоль 2 ст. л. суміші або за смаком залежно від бажаної консистенції і залийте гарячою водою. Перемішайте. Суміш що залишилась складіть у герметичний контейнер. Її можна зберігати в шафі для сухих продуктів протягом довгого часу. Дуже смачно також готувати з теплим молоком.
bon appetit:)
|