Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Перші страви » Уха

Уха з щуки
16.11.2014, 19:40

 

 


 

Інгредієнти:

 

►цибуля ріпчаста - 1 шт.
►лист лавровий
►морква - 1 шт.
►чорний перець (горошини) - 6 шт.
►щука - 800 г
►сіль
►горілка - 1 чарка
►картопля - 2 шт.
►пшоно - 1/3 склянки
►кріп - 1 пучок

 


 

Приготування:

 

  1. Рибу очистити і нарізати порційними шматками. Залити холодною водою і поставити на сильний вогонь. Як тільки закипить, зняти піну, зменшити вогонь і посолити. Варити на слабкому вогні 10 хвилин.
  2. Промити цибулину (не чистити!). Моркву розрізати вздовж на 6-8 частин. Картоплю очистити, промити і нарізати великими часточками. Пшоно промити холодною водою. Покласти в бульйон цибулю, моркву, картоплю і пшоно. Варити до готовності пшона.
  3. Покласти в юшку лавровий листок, перець, влити горілку і потримати на слабкому вогні 5 хвилин. Вийняти цибулину. Промити, обсушити, нарізати кріп і посипати готову юшку.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Уха | Додав: unknown
Переглядів: 516
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz