
Інгредієнти:
►цибуля ріпчаста - 1 шт.
►лист лавровий
►морква - 1 шт.
►чорний перець (горошини) - 6 шт.
►щука - 800 г
►сіль
►горілка - 1 чарка
►картопля - 2 шт.
►пшоно - 1/3 склянки
►кріп - 1 пучок
Приготування:
- Рибу очистити і нарізати порційними шматками. Залити холодною водою і поставити на сильний вогонь. Як тільки закипить, зняти піну, зменшити вогонь і посолити. Варити на слабкому вогні 10 хвилин.
- Промити цибулину (не чистити!). Моркву розрізати вздовж на 6-8 частин. Картоплю очистити, промити і нарізати великими часточками. Пшоно промити холодною водою. Покласти в бульйон цибулю, моркву, картоплю і пшоно. Варити до готовності пшона.
- Покласти в юшку лавровий листок, перець, влити горілку і потримати на слабкому вогні 5 хвилин. Вийняти цибулину. Промити, обсушити, нарізати кріп і посипати готову юшку.
bon appetit:)
|