
Інгредієнти:
►житній хліб - 1 кусень
►кріп - 1 пучок
►перець чорний і білий по - 1 горошині
►перець запашний - 3 горошини
►сіль
►цибуля-порей (тільки біла частина) - 1 стебло
►масло вершкове - 50 г
►картопля - 4 шт
►філе сьомги без шкіри - 500 г
►жирні вершки - 250 мл
►бульйон рибний - 1 л
Приготування:
- Картоплю очистити і нарізати кубиками зі стороною 1 см. Порей подрібнити, промити, обсушити. Нарізати сьомгу шматками середнього розміру. Поставити на слабкий вогонь бульйон. У каструлю з товстим дном покласти 50 г масла. Викласти туди картоплю і порей. Готувати на середньому вогні 5 хв.
- Потім додати гарячий бульйон, прянощі і шматочки житнього хліба. Як тільки вміст закипить, зменшити вогонь до мінімуму. Накрити кришкою. Додати сьомгу і вершки. Довести юшку до кипіння, зняти з вогню, приправити сіллю, розлити по глибоких тарілках, посипати кропом і подати до столу.
bon appetit:)
|