
"Більш складний рецепт сирної запіканки, який вимагає відділення білків і жовтків, але результат перевершує всі очікування!"
Інгредієнти:
►750 г сиру
►1 стакан сметани
►5 яєць
►3 ст.л. борошна
►3 ст.л. крохмалю
►1 ч.л. екстракту ванілі
►1 стакан цукру
►щіпка солі
Приготування:
- Сметану збити з жовтками, ваніллю і цукром до пишноти. Додати борошно і 1 ст.л. солі.
- Змішати акуратно з сиром.
- Білки збити в пишну піну з дрібкою солі. Додати крохмаль.
- Білкову масу акуратно перемішати з сиром.
- Перекласти сирно-яєчну суміш у форму, змащену маслом.
- Випікати при температурі 180° С близько години.
- Залишити остигати в духовці. Потім акуратно вийняти з форми.
bon appetit:)
|