
Інгредієнти:
►2 філе курячих грудок, без шкіри (приблизно 450 гр.)
►7 ст. л. (1 /2 ст.) Тайського арахісового соусу
►3 ст. л . рослинного масла
►Велика сіль і мелений перець
►2 ст. л . свіжовичавленого соку лайма
►1 качан салату ромен, нашаткувати
►1/2 англійського огірка або 2 перських огірка, нарізати дрібною соломкою
►1 морква середнього розміру, розрізати уздовж навпіл і нарізати тонкими скибочками
►1 червоний солодкий перець, нарізати тонкими скибочками
►1 /4 ст. крупнорубленой свіжої кінзи, а так само додатково для посипання
►3 ст. л . рубленого смаженого солоного арахісу
Приготування:
1. Розігріти гриль або сковороду - гриль до помірно - високої температури. Нарізати курячі грудки скибочками товщиною 12 мм., Помістити в миску. Додати 2 ст. л. арахісового соусу, 1 /2 ст. л. рослинного масла, 1 / 4 ч. л. солі і перець за смаком, перемішати з м'ясом. Смажити курячі грудки на грилі до готовності, приблизно по 2 хв. з кожного боку. Перекласти на блюдо.
2. Змішати у великій чаші, що залишився арахісовий соус, 2,5 ст. л. рослинного масла, сік лайма і 2 ст. л. води. Додати салат латук, огірок, моркву, солодкий перець і кінзу, перемішати. Посолити, поперчити і розділити салат на порції. Зверху викласти куряче м'ясо, посипати арахісом і великою кількістю кінзи.
bon appetit:)
|