Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Закуски » Соуси

Соус сальса з чорною квасолею
21.04.2015, 16:54

Автор рецепта - Паула Дін (Paula Deen)

 

Паула Дін виводить традиційну сальсу з помідорами на новий рівень смаку, додавши в неї кремовий авокадо і щільну чорну квасолю.

 


 

Інгредієнти:

 

►2 банки (425 гр.) Чорної квасолі (злити розсіл і промити)
►1 уп. (480 гр.) Замороженої кукурудзи в зернах (розморозити)
►2 нарізаних кубиками великі помідори (видалити насіння)
►1 очищене і нарізане кубиками авокадо
►1 нарізана кубиками маленька головка цибулі
►1/8 - 1/4 ст. нарізаного листя свіжої кінзи
►2 ст. л. соку лайма
►1 ст. л. червоного винного оцту
►Сіль і перець

 


 

Приготування:

 

  1. У великій мисці ретельно перемішайте всі інгредієнти. Накрийте і поставте в холодне місце на 7 год. Або ніч. Спробуйте, і якщо необхідно, додайте солі, перцю або ще соку лайма. Подавайте в якості закуски з чіпсами з кукурудзяних коржів тортилья, або з курячими грудками, обсмаженими на грилі, в якості основної страви.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Соуси | Додав: unknown | Теги: Паула Дін, Мексиканська кухня, Діп-соуси, соуси
Переглядів: 389
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz