
Автор рецепта - Паула Дін (Paula Deen)
Паула Дін виводить традиційну сальсу з помідорами на новий рівень смаку, додавши в неї кремовий авокадо і щільну чорну квасолю.
Інгредієнти:
►2 банки (425 гр.) Чорної квасолі (злити розсіл і промити)
►1 уп. (480 гр.) Замороженої кукурудзи в зернах (розморозити)
►2 нарізаних кубиками великі помідори (видалити насіння)
►1 очищене і нарізане кубиками авокадо
►1 нарізана кубиками маленька головка цибулі
►1/8 - 1/4 ст. нарізаного листя свіжої кінзи
►2 ст. л. соку лайма
►1 ст. л. червоного винного оцту
►Сіль і перець
Приготування:
- У великій мисці ретельно перемішайте всі інгредієнти. Накрийте і поставте в холодне місце на 7 год. Або ніч. Спробуйте, і якщо необхідно, додайте солі, перцю або ще соку лайма. Подавайте в якості закуски з чіпсами з кукурудзяних коржів тортилья, або з курячими грудками, обсмаженими на грилі, в якості основної страви.
bon appetit:)
|