Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Закуски » Закуски з риби

Аранчіні з креветками
17.02.2015, 19:36

 

Слово аранчіні на італійській мові означає "маленькі апельсини". Це невеликі і дивовижно смачні кульки, які отримали таку назву через свого яскравого і насиченого кольору. Після обсмажування вони мають жовто-оранжевий колір і стають схожими на маленькі апельсинчики.

 


 

Інгредієнти:

 

0,2 кг. рису (Арбор)
1 пучок зеленої цибулі і петрушки
50 г. сиру Моцарелла
70 р голландського сиру Ламбер
3 яйця
40 гр креветок
2 ч. л. вершкового масла
2 ст. л. рослинного масла
1/2 ч. л. солі

 


 

Приготування:

 

  1. Рис відварити в солоній воді до готовності.
  2. Креветки розморозити і теж відварити в солоній воді до повної готовності.
  3. Сир натерти на дрібній тертці. Вершкове масло дістати з холодильника, щоб воно набуло кімнатну температуру.
  4. Приготування фаршу. У глибокій мисці з'єднати відварений рис, 2 яйця, тертий сир і підтале вершкове масло. Все добре змішати.
  5. Приготування начинки. Зелену цибулю і петрушку помити під протічною водою і дрібно посікти. Сир Моцарелла нарізати невеликими квадратиками. З креветок злити воду і викласти їх в тарілку.
  6. Формування аранчіні. В руку взяти трохи фаршу, покласти на фарш трохи зелені, квадратик сиру і креветку. Взяти ще трохи фаршу і накрити начинку, сформувати кульку. Робити кульки до тих пір, поки не закінчитися фарш і начинка. Рис сорту Арбор має високий вміст крохмалю, тому кульки будуть добре тримати форму.
  7. Для панірування кульок використовувати борошно, яйце і сухарі.
  8. Сухарі насипати в одну тарілку, борошно в іншу, а в третій розбити яйце і додати 1 ст. л. холодної води, збовтати виделкою.
  9. Кожну кульку обмокати в борошно, потім в яйце і після в сухарі.
  10. У сковорідку налити рослинне масло і розігріти його. Панірувальні кульки скласти в гаряче масло і обсмажити до золотистого кольору.
  11. Подавати до столу теплими, прикрасивши рубаною зеленню.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Закуски з риби | Додав: unknown
Переглядів: 374
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz