Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Закуски » Закуски з риби

Коктейль із смажених креветок
17.02.2015, 18:13

 

Нескінченно приємні і прості креветки від Іньї Гартен найкраще подавати з її гострим домашнім соусом, що складається з чилі, кетчупу, хрону і лимонного соку.

 


 

Інгредієнти:

 

Для креветок:


900 гр. (від 12 до 15 шт.) креветок
1 ст. л. хорошої оливкової олії
1/2 ч. л. кухонної солі
1/2 ч. л. меленого чорного перцю

 

Для соусу:


1/2 ст. соусу чілі (рекомендується "Хайнц")
1/2 ст. кетчупу
3 ст. л. столового хрону
2 ч. л. свіжовичавленого лимонного соку
1/2 ч. л. вустерширського соусу
1/4 ч. л. гострого соусу (рекомендується Табаско)

 


 

Приготування:

 

  1. Розігрійте духовку до 200 градусів. Очистіть креветки, залишивши хвостики. Викладіть їх в один шар на деко і перемішайте їх з оливковою олією, сіллю і перцем. Смажте креветки протягом 8 - 10 хвилин до зміни кольору. Дайте охолонути.
  2. Для соусу змішайте соус чилі, кетчуп, хрін, лимонний сік, вустерширський соус і гострий соус. Подавайте соус для занурення креветок.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Закуски з риби | Додав: unknown
Переглядів: 363
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz