
Нескінченно приємні і прості креветки від Іньї Гартен найкраще подавати з її гострим домашнім соусом, що складається з чилі, кетчупу, хрону і лимонного соку.
Інгредієнти:
Для креветок:
►900 гр. (від 12 до 15 шт.) креветок
►1 ст. л. хорошої оливкової олії
►1/2 ч. л. кухонної солі
►1/2 ч. л. меленого чорного перцю
Для соусу:
►1/2 ст. соусу чілі (рекомендується "Хайнц")
►1/2 ст. кетчупу
►3 ст. л. столового хрону
►2 ч. л. свіжовичавленого лимонного соку
►1/2 ч. л. вустерширського соусу
►1/4 ч. л. гострого соусу (рекомендується Табаско)
Приготування:
- Розігрійте духовку до 200 градусів. Очистіть креветки, залишивши хвостики. Викладіть їх в один шар на деко і перемішайте їх з оливковою олією, сіллю і перцем. Смажте креветки протягом 8 - 10 хвилин до зміни кольору. Дайте охолонути.
- Для соусу змішайте соус чилі, кетчуп, хрін, лимонний сік, вустерширський соус і гострий соус. Подавайте соус для занурення креветок.
bon appetit:)
|